Bedankactiviteit 2019

Verenigingsalbum 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste vrijwilligers van V.C. Patrick,

Ook dit jaar zijn jullie als vrijwilligers van onze vereniging in het zonnetje gezet! Met speciale dank aan Carla die deze dag weer top georganiseerd heeft. Vanwege haar tomeloze inzet voor onze vereniging heeft Carla dit jaar ‘Het Broertje’ ontvangen voor vrijwilliger van het jaar.

Samen hebben we er weer een geweldig seizoen van gemaakt. Wat heerlijk dat zoiets bestaat. En dat het ieder jaar weer prima gaat.Er is weer veel gebeurd dit seizoen. Het regioteam, een goede oplossing voor onze jongens om toch nog te kunnen blijven volleyen. En 1 van onze jongens is zelfs kampioen geworden met zijn team JC1. Een speciaal woord van dank aan Ronald van Wegberg die hier heel veel tijd in heeft gestoken.

Dan onze kampioenen:

B1, B2, Mc 1 en zoals gezegd JC1.

D1 een mooie derde plek

Seniorenteam de Spektakelaers een mooie tweede plek.

Ach alle teams hebben een mooi seizoen neergezet.

De cmv teams die al hele mooie resultaten boeken met hun super enthousiaste trainers en assistentes. Dat belooft wat voor de toekomst.

Dan hebben we nog een leuke sinterklaasavond gehad, een geslaagd oliebollentoernooi, een knotsgekke carnavalsavond en een ook geslaagd paaseitoernooi. We hebben samen als club een mooi bedrag bij elkaar verdiend met de verkoop van felicitatiekaarten en we hebben aan diverse scholen volleybaltraining gegeven waarvoor we ook een leuk bedrag hebben gekregen van de Nevobo. Op de jaarlijkse mantelzorgavond heeft een groep van vc Patrick geholpen met het onthaal van de gasten en met de bediening en het tappen. Ook hiervoor is een leuk bedrag ontvangen.

Onze sponsorcommissie is dit seizoen ontzettend druk geweest met sponsoren werven met een compleet nieuw wedstrijdtenue voor bijna al onze leden als gevolg. De onthullingsavond was een groot succes. Komend seizoen worden andere teams in het nieuw gestoken en komt er een uitbreiding van ons tenue.

Al met al doen we het geweldig als club en hoop ik dat we ons hier voor blijven inzetten. Ook wij als team vrijwilligers zijn kampioen geworden.

Allemaal heel erg bedankt, alvast een fijne vakantie en tot volgend seizoen !

Ga terug