Huldiging kampioensteam CMV N5!

Maandag 14 mei was het zover. CMV N5 werd gehuldigd. De meiden van dit team hebben laten zien dat ze deze seizoenshelft het beste waren. Vanzelf ging het echter niet, de competitie bleef spannend tot de laatste wedstrijd.

De meisjes hoefden maar één set te winnen om kampioen te worden. Het zag er in eerste instantie niet naar uit dat de eerste set gewonnen zou worden. VC Patrick stond namelijk op een achterstand van 8 punten... en de tijd tikte verder. Maar... in de laatste minuut werd er een inhaalslag gemaakt en werd de set toch nog binnengehaald met 33-32. Dat was super spannend!

Het was wel een echt kampioenswedstrijd. S'62 won de 2de set van deze wedstrijd en 29-28. Maar dat maakte niet meer uit, want het kampioenschap was binnen!

Dat dit team bestaande uit Josine, Laura, Sara, Mirthe, Zenny en Chloë kampioen is geworden, komt mede door de goede opkomst op de trainingen. Hoewel het echt giebeltantes zijn, een drinkpauze soms een theekransje wordt en de dames niet altijd zin hebben in conditie/krachtoefeningen is er toch een goede inzet tijdens de trainingen. De trainers (Nienke en Irene) en de coach (Petra) vonden het mede door de gezelligheid mét toch de goede inzet een heel geslaagd seizoen.

De sponsor van de CMV shirts, dhr. Verhees van Assist@home, was ook bij de huldiging met een cadeautje voor elk teamlid. Bedankt hiervoor!

Ga terug