Internationaal bezoek

Op maandag 5 februari 2018 was er de jaarlijkse carnavalstraining van onze club. Dit jaar was er zelfs een klein internationaal tintje aan deze training. Er waren bij de familie Verstraeten 2 Chinese studenten op uitwisseling, een project van Global Exploration. Deze twee jongens, Peter en Jimmy logeerden bij de familie Verstraeten waarvan Ilse, Ellen en Josine lid zijn van onze club. Ze kwamen Josine ophalen en zaten zich alles te bekijken. In een spontane opwelling werden ze gevraagd om bij CMV niveau 5 mee te spelen, het team waar Josine in speelt.

Ze waren super enthousiast en met een paar kleine aanpassingen in de techniek ( ze mochten de bal ook vangen) hebben ze een klein half uurtje mee gespeeld. Het team vond het erg leuk en de jongens ook.

Ook zijn er tijdens deze carnavalstraining ambities naar voren gekomen van onze niveau 5 leden: scheidsrechters! Een aantal meiden hebben zelf een wedstrijdje gefloten! Erg leuk! Op de foto is Sara te zien als scheidsrechter.

Voor Jimmy en Peter een leuke ervaring en we hopen dat ze nog vele leuke en leerzame ervaringen hebben opgedaan tijdens hun verblijf in Nederland!

Ga terug