Laatste training van het seizoen

Donderdag 9 juli was de laatste trainingsavond van het seizoen 2019-2020. Door de situatie met het Corona virus heeft ieder team hier zelf een invulling aan gegeven. Helaas gingen het volleybalkamp en de eindactiviteit niet door. Normaal bedanken we dan onze vrijwilligers en wordt er iemand extra in het zonnetje gezet door het uitreiken van Het Broertje, ons symbool voor de vrijwilliger van het seizoen. Deze keer vonden we dat het een echtpaar mocht zijn die ontzettend veel voor onze club doen. Zowel voor als achter de schermen. Mirjam en Peter Heijman heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet voor onze club.

Gefeliciteerd met Het Broertje. Jullie hebben het zeker verdiend.

Ook moesten we helaas afscheid nemen van 3 trainers. Ton van Luijk blijft gelukkig als ambulant trainer alle Nevobo teams begeleiden. De dochter van Ralph Vromen is gestopt met volleyen waardoor hij ook geen binding meer heeft met de club en Theo van Kempen vond het na zoveel jaren ook wel goed geweest. Heren bedankt voor jullie bijdrage aan het opstormende talent van onze club. Ralph zal ook nog een attentie van ons ontvangen.

Op woensdag 8 juli is een delegatie van de Sprinkhanen een bedankje gaan brengen naar hun trainster Mia van Wegberg. Dit natuurlijk Coronaproof. Het was een heerlijke lunch voor Mia en Broer die ze met veel smaak en plezier hebben genuttigd. Mia super bedankt dat je ook in een moeilijk tijd, iedere donderdag de training voor de Sprinkhanen hebt verzorgd. Namens de Sprinkhanen een fijne en verdiende vakantie gewenst.

Bij deze wil ik ook alle vrijwilligers super bedanken voor het afgelopen seizoen. Het was niet makkelijk onder deze omstandigheden maar we hebben er toch iets moois van weten te maken. De presentjes zijn inmiddels ook uitgedeeld met een handklapper, voor de Nevobo spelers, trainers en vrijwilligers een stappenteller en een strandbal en de tekst:

Een applaus voor jezelf. Bedankt voor je inzet in het afgelopen seizoen.

Samen hebben we weer mooie stappen gezet. We hopen dat je ook in de vakantie lekker blijft ballen. Het bestuur en de Technische commissie wenst je een fijne en sportieve vakantie.

Onze sponsoren hebben we een leuke kaart gestuurd om ook hun te bedanken en een fijne vakantie te wensen.

Foto's staan in het verenigingsalbum.

Ga terug