CMV N4, N5 en meisjes B op toernooi bij Accretos

Op zaterdag 26 mei 2018 was het Accretos buitentoernooi. Hieraan deden van VC Patrick 3 teams mee: CMV N4 en N5 en meisjes B.

Niveau 5 had zich als niveau 6 ingeschreven, omdat ze bij niveau 5 kampioen zijn geworden en volgend jaar meisjes C gaan spelen. Zo hebben ze iets meer uitdaging in het toernooi.

De weersvoorspellingen waren zeer goed. Met partytenten, koelboxen, picknickdekens en stoelen trokken de teams vergezeld van sommige ouders naar Neer. Nadat we ons hadden aangemeld en ons gesetteld hadden, gingen de meiden inspelen.

N4 en meisjes B moesten meteen om 11.00 uur aan de bak. N5 startte een half uur later om 11.30 uur. Naarmate het middaguur naderde, steeg de temperatuur en er werd al volop met water gekoeld. N4 won alle wedstrijden op 1 set na en N5 en meisjes B hadden vooral veel lol en last van de zon!

Tussen de wedstrijden door werden er broodjes knakworst verorberd. Er werden maar liefst 90 knakworstjes en 37 broodjes gegeten!! En in de buitenlucht smaakt dat natuurlijk super! In de pauze was er nog een loterij.

Nadat de reguliere wedstrijden gespeeld waren, werden er nog wedstrijden gespeeld om te bepalen wie eerste werd. N4 was eerste geworden in hun poule. Daarom speelden zij een wedstrijd tegen de nummer 1 uit de andere N4 poule. De uitslag werd 1-1 in sets.  VC Patrick had 7 puntjes meer gescoord dan de tegenstander, daarom waren zij de kampioen! Zij namen een mooie beker mee naar huis voor deze eerste plek!

N5 (dit toernooi ingeschreven als N6) moest spelen voor de 3e en 4e plek in de poule. Helaas wisten de meiden niet genoeg te scoren, de warmte speelde hun parten…. Meisjes B speelde een finale om de 7e en 8e plaats. Ook zij hadden veel lol, maar wisten niet te scoren. De tegenstander had net iets minder last van de zon en de warmte…

Het was een gezellige boel. Onderlinge watergevechten resulteerden in natte hoofden en shirts. De cmv jeugd kreeg allemaal een medaille en N4 kreeg natuurlijk ook een mooie beker!

De foto's die dit toernooi zijn gemaakt staan in ons verenigingsalbum.

Ga terug