CMV N4: VC Hero - VC Patrick - Accretos

Goed voorbeeld doet goed volgen...dat was vandaag het devies nadat gisteren dames 1 in het hol van de leeuw de volle 5 punten wegkaapte in Wessem. Konden we na 1 maand pauze het bij vlagen goed samenspel van voor de korte break voortzetten?

Op de trainingen was het soms erg wisselvallig. Dus ik was erg benieuwd hoe het team het er vandaag vanaf zou brengen. In de eerste wedstrijd in de late namiddag (aanvangstijdstip 15:30!) tegen Accretos kwamen we erg goed uit de startblokken. We hadden een goede service afgewisseld met goede passes. Er stond al snel een duidelijke tussenstand van 15-4 op het bord. Gelukkig konden we, in tegenstelling tot eerdere wedstrijden, de concentratie nu wel vasthouden waardoor er een afgetekende eindstand van 28-12 op t bord stond.

In de tweede set bood de tegenstander meer weerstand, maar door onze wedstrijdinstelling van het persé willen winnen hengelden we ook deze 2e set binnen en was het historisch feit vervolledigd: de allereerste gewonnen cmv-wedstrijd!

In de euforie van dit feit startten we in de 2e match veel te slap aan de wedstrijd tegen het jongensteam van Hero. Al snel keken we tegen een 2-9 achterstand aan. Na een paar goede services en wat gebrom aan de kant leken we weer op het winnende team van de wedstrijd ervoor. Nadat we de achterstand hadden achterhaald roken we bloed en stonden we als team mentaal erg sterk. We waren net op tijd wakker om de eerste set nipt met 20-18 te winnen.

De 2e set ging het erg tegen mekaar op en werden voorsprong met achterstand telkens afgewisseld. Maar in de eindfase dreigde toch weer het concentratieduiveltje de kop op te steken door maar liefst 4 fout opslagen achter elkaar. Gelukkig had de tegenstander geen boodschap aan onze cadeautjes en door de goede laatste services konden we ook de 2e set en daarmee de 2e wedstrijd winnen!

Mag ik bij deze de trainers (Broer, Maud, Judith en Nikki) bedanken voor hun goede inzet en training! Chapeau voor alle spelertjes van dit unieke team voor hun tomeloze inzet. Ga zo door!

Ga terug