CMV N5 Kampioen!!

Op zondag 15 april moest het team van N5 naar Posterholt om de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen te spelen. We moesten om 11.00 uur tegen de nummer 2, S’62. Als we een set zouden winnen zouden we kampioen zijn dus het was erg spannend. Als S’62 de wedstrijd zou winnen dan waren zij kampioen. De kinderen waren natuurlijk een beetje zenuwachtig en de coaches ook….

Een aantal speelsters van CMV N4 hadden zelfs een filmpje gemaakt om het N5 team aan te moedigen.

We begonnen de wedstrijd en S’62 begon met de opslag. Ze hadden een hele goede opslag en bij ons kwam de pass niet goed, waardoor de tegenstander meteen al enkele punten voor stond. Maar niets aan de hand, met 3 keer spelen kun je nog heel veel puntjes scoren. Doordat S’62 eigenlijk maar heel weinig foutjes maakte en wij wel wat meer foutjes maakten, liep de tegenstander wel erg ver uit. Volgens mij was het verschil op een gegeven moment meer dan 8 punten. De moed zakte ons een beetje in de schoenen. We speelden wel 3 keer samen, maar dan ging de bal net uit of in het net.

Maar…… ondanks dat we een enorme achterstand hadden, bleven de meiden er nog in geloven en speelden ze de sterren van de hemel. Met goed alert spelen, goed serveren en 3 keer samen spelen kwamen we puntje voor puntje dichterbij… S ’62 dacht de set al in de pocket te hebben, maar we bleven knokken. Op een gegeven moment stonden we nog maar 1 punt achter, toen kwamen we gelijk en toen de grande finale: we stonden 1 punt voor!!! De 12 minuten waren verstreken, de scheids gaf het eindsignaal en we hadden de set gewonnen met 33-32!!!! We zijn kampioen!!!!!

Natuurlijk volgde er een vreugdedans. Maar er moest nog een set gespeeld worden en deze probeerden we natuurlijk ook te winnen. Maar wat S’62 in de eerste set gebeurde overkwam ons in de 2e set: we stonden ruim voor maar verloren de set met 28-29. Jammer, maar eigenlijk boeide dat niemand meer. KAMPIOEN 2E HELFT 2017-2018!

Handjes schudden, foto’s maken en natuurlijk als traktatie met z’n allen een ijsje eten! De sponsor van de CMV shirts, dhr. Verhees van Assis@home is ook naar de wedstrijd komen kijken. Voor de kids en coaches had hij nog een verrassing. Iedereen kreeg een mooie pen. Bedankt hiervoor!!

Meiden, jullie zijn kanjers, proficiat namens de coach en trainers!

Irene

De foto's en filmpjes van dit kampioenschap staan in het verenigingsalbum.

Ga terug