CMV wedstrijden en niveau 6 kampioen!

Op zondag 15 december 2019 werden er cmv wedstrijden gespeeld in sporthal in de Bandert. Er werd maar liefst op 4 veldjes gespeeld. Al onze cmv teams moesten allemaal thuis spelen. Het was een sportieve en leuke volleybalochtend. Er werd mooi en enthousiast volleybal getoond. Niet alle wedstrijden werden gewonnen, maar er werd wel fanatiek gespeeld met een goede inzet!

Ons Niveau 4 team speelde 2 wedstrijden, de eerste wedstrijd tegen VC Limac. Deze wedstrijd werd met 2-2 gelijk gespeeld. De tweede wedstrijd tegen VC Hero, dit team kon kampioen worden, dus zij waren gebrand om te winnen. Door goed samenspel van VC Patrick wist Hero de eerste set maar nipt te winnen met 16-14. Uiteindelijk werd de wedstrijd verloren met 4-0, maar er werd zeer mooi volleybal getoond. Heel goed gedaan meiden!

Niveau 5 had maar één wedstrijd vanwege afmelding van 1 tegenstander. Deze wedstrijd is donderdag 12 december gespeeld en gewonnen door VC Patrick. Dus vandaag was de tegenstander Bach sv. De eerste set verliep prima, goed samenspel, mooi 3 keer gespeeld en goed gecommuniceerd. In de tweede set werden er wat meer foutjes gemaakt en ondanks dat de tegenstander maar met 3 spelers was lukte het niet om een voorsprong op te bouwen. Op het einde stonden we achter maar door een goede opslag konden we nog net een gelijke setstand van 25-25 er uit slepen. De wedstrijd werd dan ook gewonnen met 3-1. Goed gespeeld meiden.

Niveau 6 had 2 wedstrijden op het programma staan. Dit team is kampioen geworden in hun poule omdat er een aantal teams buiten mededinging meespelen wat betekent dat ze geen kampioen kunnen worden. Maar ze wilden natuurlijk ook echt eerste worden en dan moest er minimaal 1 wedstrijd gewonnen worden. Het was een spannende ochtend voor deze meiden! Onder aanmoediging van een volle tribune supporters werd er begonnen met de wedstrijden. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Bach sv. De setstanden waren 25-11 en 19-18 voor VC Patrick en de eerste plaats was dan ook verzekerd! De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen VC Weert. Helaas werd deze wedstrijd verloren, maar bij VC Patrick werd technisch veel beter volleybal getoond!

Verdiende kampioenen! Proficiat meiden!

Aansluitend aan de wedstrijden werd de kampioen gehuldigd! Onze voorzitter John Cuijpers overhandigde de medailles van de NeVoBo. Ook kregen de meiden van de club een chocolade medaille en kregen ze nog van diverse teams een presentje. Ook de sponsor Dhr. en Mevr. Verhees van Assist@home waren van de partij met een presentje voor de meiden.

Daarna nog handjes schudden en natuurlijk lang zullen ze leven zingen! Met volle handen ging iedereen huiswaarts met een trots en voldaan gevoel!

Een grote proficiat voor Liv, Isa, Floor, Fenne, Jill en Sophie!

Een mooie volleybalochtend met sportief en fanatiek volleybal! Op naar de tweede helft!

Foto's van deze sportieve ochtend staan in het verenigingsalbum.

Ga terug