D1: Sec D2 - Vc Patrick d1 (4-0)

Vol goede moed vertrokken we (om 12.30 al) naar Valkenburg om daar een spannende wedstrijd te spelen. Na wat parkeerperikelen. Het bleek lastig betalen in Valkenburg.

Helaas was de start van de wedstrijd er een om snel te vergeten. Na een 14-1(!) en 18-4 achterstand die te wijten was aan teveel persoonlijke fouten aan onze zijde (en de service van Sec die we niet onder controle kregen) konden we een beetje grip krijgen op de wedstrijd. Uiteindelijk met “ vechtvolleybal” dachten we een toch redelijke basis te hebben gelegd om de 2e set goed te starten. Wel terecht verlies van de 1e set met 25–19.

De 2e set werd dan ook beter gestart, maar we bleven achter de feiten aanlopen. Langzaam maar zeker liep SEC uit naar een overwinning met 25-17.

Onze 3e set moesten we starten met Lara op een middenpositie. We konden tot 17-16 goed bijhouden, maar helaas zijn 3 servicefouten (gratis punten voor Sec) dan teveel. Zo ging deze set ook verloren (25-22). 

Natuurlijk wilden we niet met 4-0 weer terug naar Echt worden gestuurd en de drive was er wel om er toch nog een punt uit te slepen. Helaas moet daarvoor wel iedereen zijn niveau halen. En als maar enkele spelers dat doen (Linda) is dat niet genoeg. En werden we wederom afgeserveerd met 25-21. Ooh ja, Janine ging ook nog eens in deze set sjansen met de tellers (na een duikactie), oeps.

Helaas dus met 0 punten terug. En echt spannend is het dus niet geworden. Terwijl er wel meer mogelijk was.

Volgende keer beter!

Supporters, dank jullie wel voor de constante aanmoedigingen.

Ronald.

Ga terug