D1: VC Patrick DS1-Fyrfad DS3

De verwachtingen waren hoog bij het inspelen tegen Fyrfad (dit is een studententeam uit Maastricht). Er kwamen best een paar harde ballen voorbij. Maar in de eerste set was al snel te zien wie de winnaar zou worden van dit duel. Onze service was hierbij heel belangrijk, daarmee hebben we ook belangrijke punten gemaakt.

De eerste set eindigde met 25-15. Ook de 2e set verliep goed, en zochten we vooral de gaatjes op. Maar ook Fyrfad bleef erin geloven en bleef terugvechten. Uiteindelijk hebben we deze set ook gepakt met 25-15. Dit kwam vooral doordat de tegen partij moeite had met het passen van onze ballen.

Wij zaten lekker in de wedstrijd, waardoor we een goede sfeer hadden en voor alle ballen gingen. We bleven elkaar aanmoedigen en ook van de zijlijn hoorden we gejuich.

De derde set begonnen we iets minder sterk, sommige ballen ketsten weg en we bleven gelijk opgaan. Maar na de 14 punten maakten we heel veel punten achter elkaar en ook deze set hadden we in de pocket met 25-16. In de laatste set maakten we veel service fouten. Hierdoor kwam Fyrfad steeds dichterbij. Maar toen we weer een goede service lieten zien, liepen we weer uit. Ook hier waren we aan de winnende hand en hebben we de set alweer gewonnen met 25-15.

Na de wedstrijd hebben we de tegenstander en het publiek bedankt. Het was een leuke en gezellige pot.

Ga terug