DS1: VC Patrick DS1 - Bach SV DS3

Vandaag speelden we een thuiswedstrijd tegen Bach SV dames 3. Bach staat niet erg hoog in het klassement, maar ze zouden zo een paar setjes kunnen pakken.

We hadden helaas geen linksachter vandaag, dus kwam Maud (MB1) ons uithelpen.

De eerste set waren we erg gefocust en wisten we al snel op voorsprong te komen. We hadden de services erg goed onder controle en haalden hier vooral onze punten mee. We speelden als een ervaren team en lieten de tegenstanders geen punten maken. De set eindigde met 25-5 voor VC Patrick.

Bij de 2de set ging het net zo goed als de eerste. We bleven op een vast niveau spelen en lieten ons ons niet kennen. We maakten bijna tot geen eigen fouten en de set eindigde met 25-6.

De derde set begonnen we met een achterstand. Het lukte ons niet om het niveau van de eerste 2 sets te halen. Door de fouten die we maakten, ging het steeds minder goed. Wel bleven we bij en heeft Maud aan het eind met een goede service de set uitgeslagen. We wonnen hier met 25-16.

Ook de vierde set begon niet erg goed. De focus was weg en we maakten fout na fout. De service ging niet meer zo strak en goed als aan het begin. Ook de pass kwam niet meer netjes aan het net. We maakten het erg spannend en Bach kwam voor. Na een goede time-out en wissel kwamen we toch weer op kop, en kwamen we weer op niveau. We herpakten ons goed en wonnen de set met 25-19.

Dames 1

Ga terug