DS1: VC Patrick - VC Maasdal DS 3

Op zaterdag 28 oktober speelden we om 18.00 uur een wedstrijd tegen de dames van VC Maasdal die met een erg groot team waren. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd en door meteen een goede servicedruk te houden en aanvallend sterk te blijven wisten we deze eerste set te winnen met 25-17.

De tweede set hadden we nog meer motivatie maar zakten we soms iets terug in ons samenspel of in de pass. Het was een nek aan nek race en de dames van VC Maasdal kwamen iets meer in het spelletje. Na een opgelopen achterstand van een paar punten wisten we door een time-out van Ronald ons weer terug in de wedstrijd te vechten en hebben we deze set uiteindelijk ook gewonnen met 25-23.

De derde set waren we al iets vermoeid door de afgelopen 2 sets. Het liep stroef en we maakten veel onnodige en eigen fouten, waardoor de tegenstanders kansen zagen. Na veel lange rally’s te hebben gespeeld en veel van de grond wisten te halen, hebben we deze toch helaas moeten inleveren met een uiteindelijke stand van 18-25.

De vierde set moesten we ons even herpakken om weer zo goed als in het begin te spelen. Na wat spannende punten en lange rally’s wist Maasdal deze set ook net te winnen met 20-25.

Dat betekende dus dat er een vijfde set aan te pas moest komen. Doordat we  weer in het begin een paar eigen fouten maakten, liepen ze al snel uit. Maar we wisten ons nog terug te knokken. Het liep gelijk op en was erg spannend. Tegen het einde werd er een publiekswissel uitgevoerd voor Linda Quicken. Dit was voorlopig haar laatste wedstrijd, omdat ze in verwachting is. Groot applaus klonk er vanuit de tribune, maar ook zeker vanuit ons team! Maar goed, we hadden nog een wedstrijd te winnen, dus moesten nog even aan de bak! Het liep gelijk op 13/14, 14/14, 15/14 en 15/15. Na enkele time-outs tussendoor van beide teams werden we helaas geklopt door de dames van Maasdal. De uiteindelijke stand was 15-17.

Linda geniet van je verlof en we hopen snel een mini-supportertje te zien langs de kant ;)

Janine

Ga terug