JA1: S’62 JA1 - VC Patrick JA1

Vandaag hadden we wedstrijd in Swalmen. We moesten het vandaag helaas doen zonders set-uppers en stonden maar met zijn 6en in het veld.

De eerst set ging erg goed. We waren enthousiast, we bewogen goed en hadden plezier in het spel. Het enige wat beter kon was de pass. Deze moest nog iets meer naar 2/3 gespeeld worden. De eerst set hebben we daarom ook gewonnen met een setstand van 24-26.

De tweede set ging het iets minder goed. We bewogen steeds minder en gingen meer slaan met onze armen. Hierdoor hebben we helaas ook verloren deze set met 25-18.

De derde set was ook niet de beste set van de dag. Ook hier moesten we meer bewegen, los roepen en voor elkaar werken. Wij maakten te veel fouten terwijl het helemaal niet nodig was. We hadden rustiger moeten spelen en hadden ons de tijd moeten nemen. Ook de derde set hebben we verloren met 25-16.

Na de derde set dachten we dat het was afgelopen voor ons. Toch hebben we ons in de vierde set herpakt en hebben uiteindelijk gewonnen met 21-25. Vanaf de vierde set werkten we echt voor elkaar, we bewogen meer, onze inzet was goed en we waren een echt team.

Toen speelden we de laatste set. We begonnen met een flinke voorsprong namelijk 4-11. Iedereen voelde de adrenaline door hun lichaam stromen. Hierdoor werden helaas iets meer fouten gemaakt door de zenuwen. Het was een ‘nek aan nek’ race met veel mooie passes, services en aanvallen. Helaas hebben we met 2 puntjes verschil verloren. De setstand was 14-16.

Hiermee hebben we de wedstrijd met 2-3 verloren, maar we kunnen wel zeggen dat we voor elkaar hebben gewerkt en dat we er plezier in hadden!

Ga terug