MB1: VC Patrick MB1 - BVC Holyoke MB1

Zaterdag 8 februari speelden we een wedstrijd tegen Holyoke MB1.

Set 1:
We begonnen de eerste set eigenlijk gelijk op. Dan het ene team een punt, dan weer het andere. Helaas maakten we een aantal onnodige fouten met de opslag, waardoor we achter kwamen te staan. We probeerden weer bij te komen en dat lukte ook aardig, het bleef namelijk spannend tot het laatste punt. Helaas was het net niet genoeg om te winnen...
We verloren de eerste set 27-29.

Set 2:
We probeerden deze tweede set weer met goede moed te beginnen. We lieten namelijk op het einde van de eerste set zien dat het niet onmogelijk was, maar dat we echt ieder punt alles moesten geven. Helaas liep het al snel weer minder, het enthousiasme zakte en we hadden moeite met de pass. Holyoke speelde slim op de plekjes waar wij net niet stonden, en zo maakten ze een aantal punten met de opslag en aanval. We hadden hier deze set helaas geen antwoord op.
We verloren de tweede set met 16-25.

Set 3:
Na de wedstrijd tegen HHC vorige week, wisten we dat het niet onmogelijk was om met een achterstand van 2 sets terug te komen, maar dat we wel alles moesten geven en geen onnodige eigen fouten meer mochten maken. Helaas begonnen we de derde set alweer met een grote achterstand. Net zoals in de 1e en 2e set trokken we na een aantal lange rally’s weer aan het kortste eind. We gingen er allemaal wel voor, maar naast dat Holyoke op een aantal momenten veel geluk had, speelden ze slim en konden ze veel punten maken in de aanval. We verloren de derde set met 15-25.

Set 4:
Helaas is het ons niet gelukt om deze wedstrijd te winnen. Wel wilden we graag nog 1 puntje behalen door het winnen van de laatste set, dus hier gingen we voor. We begonnen best goed. Het liep lekker met de opslag en de aanval, waardoor we een paar punten voor kwamen te staan. Hierdoor kwam het enthousiasme terug en zaten we weer in het spel. Helaas liep het bij de tegenstanders ook lekker en kwamen ze al snel ook weer terug. De rest van de set liep het weer gelijk op. We gingen ervoor tot het laatste punt, aangezien we allemaal heel graag toch nog 1 set wilden winnen. Jammer genoeg was het Holyoke die aan het langste eind trok. We verloren de 4e set met 25-27.

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen was dit niet onze wedstrijd. We waren erg teleurgesteld en baalden enorm. Onze volgende wedstrijd is helaas pas weer over een paar weken, dus daar gaan we ons nu op voorbereiden!

Meisjes B1

Ga terug