MB2: Ledub MB1 - VC Patrick MB2

Op zaterdag 20 oktober hadden we een wedstrijd tegen Ledub MB1. We hadden een sterk gevoel dat dit een heel goed team is. We moesten daardoor alles geven om deze wedstrijd te kunnen winnen. Natuurlijk hadden we wel zin in zo’n spannende wedstrijd.

set 1:
De eerste set ging heel goed. We speelden goed samen en er werd goed verdedigd. Het liep ongeveer nek aan nek. We kregen om de beurt een punt. De service had iets beter gekund. Maar over het algemeen maakten we weinig eigen fouten. Toch was het andere team net iets beter. Ze maakten net wat meer punten en we verloren de set met 20-25.

set 2:
Na de eerste set wilden we deze natuurlijk winnen. Helaas liep het niet zo goed als in de vorige set. De ballen kwamen niet goed en we maakten ze ook niet af. Ook de service ging rampzalig. Al met al was deze set dieptriest. Doordat we weinig punten maakten, werd ons enthousiasme ook minder. We verloren deze set met 4-25.

set 3:
Na de vorige set moesten we echt het roer omgooien. We gaven de hoop niet op. We hadden altijd nog kans om te winnen. Net zoals in de eerste set speelden we heel goed. De service ging goed en ons eigen spel liep weer. We gaven 100% van onszelf, omdat we deze set moesten winnen. We werden hierdoor ook enthousiaster. Door alles lukte dit ook en we wonnen de set met 25-15.

set 4:
Na de vorige set wisten we dat we het konden. Weer gingen we goed in het veld staan en vochten ervoor. Het ging deze set weer redelijk nek aan nek. Dan maakten wij een paar punten en dan het andere team weer. Toch bleven wij een paar punten voor. Het was heel spannend voor ons want het stond 24-23. We wilden natuurlijk deze set winnen. Dit lukte ook en we wonnen de set met 25-23.

set 5:
Dit was de alles beslissende set. We wilden weer net zo goed gaan spelen als in de vorige 2 sets. Dit ging echter niet als gehoopt. We maakten te veel eigen fouten en ons spel liep niet goed. Doordat het andere team ook nog een moeilijker opslag had, liepen we nog meer achter. Toch bleven we ervoor vechten. Jammer genoeg lukte dit niet en we verloren de set met 5-15.

We hebben de wedstrijd verloren. Dit vonden we natuurlijk heel erg jammer. Maar we hebben alsnog goed gespeeld. We zijn van 0-2 weer gelijk gekomen naar 2-2. We weten nu waarop we moeten gaan trainen en de volgende keer gaat het ons lukken!

Meisjes B2

Ga terug