MB2: Oefenwedstrijd 13 september

Op donderdag 13 september hadden we een (oefen)wedstrijd tegen VC Limac MB1. Volgende week beginnen onze echte wedstrijden. We vinden zo’n oefenwedstrijden dan ook heel fijn. We kunnen er veel van leren.

Set 1:
We begonnen de wedstrijd goed. We hadden er veel zin in en het spel verliep ook goed. We gingen ongeveer gelijk op met het andere team qua punten, dan maakten wij een punt en dan zij weer. Op het laatst stonden wij weer voor. We wonnen de set met 25-21.

Set 2:
Nadat we de eerste set hadden gewonnen, wilden we de tweede set natuurlijk ook winnen. We begonnen heel goed en stonden ook al snel voor. Toen ging het spel iets minder en maakte het andere team weer een aantal punten. Daarna gingen we weer gelijk op met het andere team. Het spel verliep goed en bij de meeste punten speelden we ook vaak over met het andere team. We wilden natuurlijk wel winnen en gingen nog beter spelen. We wonnen de set met 25-22.

Set 3:
We moesten op tijd al uit de zaal, dus dit was onze laatste set. We hebben deze set ook maar tot de 20 punten gespeeld. We hadden eigenlijk al gewonnen, maar we moesten deze set ook nog winnen. We begonnen iets minder dan de vorige sets. Het andere team stond dan ook voor. Toen maakten wij weer een aantal punten en stonden we weer gelijk. Op het einde was het heel spannend, omdat we echt nek aan nek speelden. Toch wonnen wij uiteindelijk met 20-18.

We waren heel blij dat we de wedstrijd met 3-0 hadden gewonnen. Het was voor ons ook een hele leuke wedstrijd, omdat het gelijk op ging. Dat maakte het weer heel spannend. Al met al was het een geslaagde wedstrijd!

Meisjes B2

Ga terug