MB2: Oefenwedstrijd tegen ADC MC1

Op zondag 16 september hebben we een wedstrijd tegen ADC MC1 gespeeld. We hebben vorig jaar de kampioenswedstrijd tegen hun gespeeld. We wisten dus dat ze gelijk aan ons waren en dat we echt 200% moesten geven. Anders zou het niet lukken.

set 1:
De eerste set hebben we niet heel goed gespeeld. Het andere team was in alles wel beter. We speelden niet slecht, maar we gingen er ook niet echt voor. Het smashen ging wel goed. Alleen was het andere team net iets beter. Jammer genoeg verloren we de eerste set met 14-25.

set 2:
Na de vorige set wisten we nu hoe hard we moesten werken. Als we ons niet volledig inzetten, dan zouden we deze wedstrijd ook niet kunnen winnen. We speelden een stuk beter dan de eerste set. Het spel verliep goed en we waren ook een stuk enthousiaster. Qua punten liepen we gelijk op. Door het enthousiasme en ook wel door geluk wonnen we de set met 25-23.

set 3:
We wisten dat we het in ons hadden om de wedstrijd te winnen. We wilden net zo gaan spelen als in de 2e set. Alles ging weer goed. De opslag ging een stuk beter en we speelden echt samen als een team. Ook ging de verdediging heel goed. We hadden de smaak te pakken en wonnen de set met 25-21.

set 4:
Als we deze set zouden winnen, dan hadden we de wedstrijd gewonnen. We gingen goed van start en stonden dan ook een paar puntjes voor. Toen verzwakten we een beetje en kwam het andere team weer dichterbij. Deze set was heel erg spannend. Het ging nek aan nek. We speelden weer super enthousiast en wilden deze set echt winnen. Het stond 24-25 voor het andere team. We moesten het volgende punt winnen, anders had het andere team de set gewonnen. Toch maakten ze het laatste punt. We waren best wel teleurgesteld. Maar we hadden wel zin in de 5e set. We verloren deze set met 24-26.

set 5:
Nadat we de vorige set net hadden verloren, moesten en zouden we deze set winnen. Wij begonnen met de opslag en waren dus in het voordeel. Na een paar goede opslagen stonden we voor. We waren heel erg gedreven om deze set te winnen. Het andere team liep net weer een beetje in. Toen kregen wij de opslag en speelden we heel goed. Alles verliep goed. We wonnen de set met 15-9.

We waren zo blij dat we de wedstrijd hadden gewonnen. We hadden heel hard gewerkt en daardoor lukte het ook. Het was een hele leuke wedstrijd. Het andere team was gelijk aan ons en daarom kon het ook alle kanten opgaan! We hebben heel erg genoten van deze wedstrijd.

Meisjes B2

Ga terug