MB2: S'62 MB2 - VC Patrick MB2

De wedstrijden zijn begonnen. Op 22 september speelden we een wedstrijd tegen S’62 MB2. Na alle oefenwedstrijden die we hadden gespeeld, hadden we erg veel zin om wedstrijden te gaan spelen. We waren ook benieuwd naar onze tegenstanders.

Set 1:
De eerste set ging eigenlijk prima. Onze opslag was heel goed en daar maakten we dan ook veel punten mee. Het spel zelf verliep ook goed. De pass kwam goed en daardoor konden we ook goed aanvallen. Deze set wonnen we met 25-3.

Set 2:
Nadat de eerste set heel goed ging, moesten we ervoor zorgen dat we niet overmoedig raakten. We konden deze wedstrijd alsnog verliezen. We begonnen met de set en gelijk al kregen we de pass niet goed. Daar baalden we natuurlijk van. We stonden daardoor ook 0-6 achter. We moesten nu echt de bal terug krijgen. Ook dit verliep moeizaam. Het lukte wel, maar dan ging de opslag weer fout. Na een tijdje stond het 7-16 voor het andere team. We moesten ons echt gaan inzetten. Dat deden we ook. Het spel verliep al beter en we maakten ook puntjes. Na een tijdje stonden we weer gelijk. Vanaf dit moment moesten we heel goed spelen, want het andere team mocht de bal niet meer krijgen. Dit lukte en we wonnen de set met 25–19.

Set 3:
We baalden toch wel een beetje van de vorige set en wilden het deze set beter doen. Het begon vrij goed. We speelden prima, alleen moest de pass nog steeds beter. Ook de opslag ging deze set niet heel goed. Qua punten gingen we wel gelijk op. Deze set was heel spannend. Het stond 24-23. Wij stonden voor. Jammer genoeg maakten het andere team een punt en stonden we weer gelijk. Het lukte net niet en we verloren de set met 25-27.

Set 4:
Nadat we de vorige set hadden verloren, wilden we deze set absoluut winnen. We wisten dat we het konden, nu moesten we het ook doen. Deze set verliep een stuk beter dan de vorige. De pass was nog niet bepaald geweldig, maar we speelden al een stuk beter dan de vorige set. We waren ook weer wat enthousiaster geworden, omdat we voor stonden. Door het spel en ook wel een beetje door geluk wonnen we deze set met 25-16.

Gelukkig, we hebben onze eerste wedstrijd gewonnen. We speelden wel niet op ons best, maar toch hebben we het gehaald. Op naar de volgende wedstrijd!

Meisjes B2

Ga terug