MB2: Stravoc MB1 - VC Patrick MB2

Op 19 januari hebben we een wedstrijd tegen Hyundai Peter Janssen Stravoc MB1 gespeeld. Na de winst van de vorige wedstrijd hadden we er heel veel zin in en waren we ook klaar om alles te geven.

set 1:
We hadden meteen een goed begin. De service ging bij ons heel goed en het andere team had moeite met het opvangen van de pass, daardoor maakten wij steeds meer punten. Ook waren we heel geconcentreerd bezig. We maakten de ballen af en speelden veel in de gaatjes van het andere team. Ook door het goede samenwerken kregen we steeds meer punten. We wonnen de set met 25-12.

set 2:
Na het succes van de vorige set wilden we deze set ook winnen. We wisten dat we niet mochten verslappen en dat we nog steeds geconcentreerd moesten blijven. Deze set liep ook heel goed. We hadden een paar goede serviceseries, waardoor we veel punten maakten. We waren heel enthousiast en dat hielp natuurlijk ook heel erg mee! We wonnen de set met 9-25.

set 3:
We waren aangekomen bij de 3e set. Bij de 3e set gaat het vaker fout en dat wilden we voorkomen. We begonnen deze set iets minder dan de vorige. In het begin liepen de punten dan ook gelijk op. We maakten teveel eigen fouten en de service in deze set was niks vergeleken met de vorige. Daardoor kon het andere team meer punten maken. Deze set liep iedereen een beetje door elkaar heen. Ballen die eerst wel goed gingen, lukten nu niet meer. Dat was heel erg jammer. Ook verdween het enthousiasme, terwijl dat bij het andere team weer opliep. Al met al was het niet zo’n goede set en we verloren met 17-25.

set 4:
Na de vorige set moesten we deze winnen. We wisten dat we het in ons hadden en moesten er gewoon voor gaan. Het begon een beetje stroef, waardoor het gelijk op liep. Daarna kregen wij de service. Deze service liep heel goed, waardoor we veel punten konden binnenslepen. We kwamen weer voor te staan en daardoor werden we ook weer enthousiaster. Vergeleken met de 3e set ging het nu echt super. We maakten de ballen weer af en gingen er echt voor. We wonnen deze set met 25-11.

We hebben deze wedstrijd met 3-1 gewonnen. We vonden het jammer dat we de 3e set hadden verloren, maar we hebben er wel veel van geleerd. We hebben nu al zin in volgende week!

Meisjes B2

Ga terug