MB2: Stravoc MB1 - VC Patrick MB2

Op 29 september hadden we onze 2e wedstrijd van het seizoen tegen Hyundai Peter Janssen Stravoc MB1. We hebben de afgelopen trainingen veel getraind op de verdediging. We hoopten natuurlijk dat dit ook goed ging.

set 1:
De eerste set begonnen we gelijk goed. We hadden een goede serve en maakten daar in het begin ook gelijk een aantal punten mee. We stonden daardoor voor met 8-0. De rest van de set liep ook heel goed. We speelden goed samen en het verdedigen verliep ook goed. We waren erg enthousiast en vonden het een leuke set. We wonnen de set met 25-12.

set 2:
Na de eerste set wilden we natuurlijk net zo goed blijven spelen. Het andere team begon met de serve, doordat de pass niet goed kwam, had het andere team al gelijk een voorsprong. We wilden ze natuurlijk inhalen, maar dat verliep niet helemaal goed. Alles wat in de eerste set goed ging, ging nu net niet. Daardoor maakten we dus veel eigen fouten en stonden we nog meer achter. Daarna maakten we wel steeds meer punten, maar het was net niet genoeg. We verloren de set met 19-25.

set 3:
We vonden het natuurlijk jammer dat we de vorige set hadden verloren, maar dit verlies gaf ons wel meer drive om de wedstrijd te winnen. We wilden het nu nog liever dan eerst. We begonnen deze set met de serve en daardoor stonden wij weer voor. Deze set speelden we weer net zo goed als in set 1. We hadden er weer veel zin in en waren een stuk enthousiaster als in de vorige set. Door alles bij elkaar wonnen we de set met 25-12.

set 4:
Het stond nu 2-1 voor ons. Als we deze set zouden winnen, dan hadden we de wedstrijd gewonnen. Anders moesten we nog een set spelen. We wilden natuurlijk winnen en het ging ook gelijk goed. Het andere team begon met de serve, maar we pakten de bal vrijwel gelijk terug. Daardoor maakten we weer een voorsprong. We maakten wel nog een paar eigen fouten, maar verder verliep het spel heel goed. We wonnen deze set dan ook met 25-14.

We hadden de wedstrijd gewonnen, joepie! De dingen die we in de training hadden geoefend, gingen deze wedstrijd heel goed. Daar waren we natuurlijk heel blij mee. Op naar de volgende wedstrijd.

Meisjes B2

Ga terug