MB2: VC Patrick MB2 - Ledub MB1

Op zaterdag 1 december speelden we een wedstrijd tegen Ledub MB1. De laatste keer dat we tegen hen moesten hadden we 2-3 verloren. We wisten dat dit een goed team was en dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. We hadden er wel veel zin in.

Set 1:
In de eerste set liep het eigenlijk al gelijk fout. Het andere team begon met de service en doordat onze pass niet goed kwam, konden ze al een paar punten achter elkaar maken. Bij ons liep het spel niet goed. We maakten teveel eigen fouten en zo’n beetje alles liep wel mis. De pass kwam niet en de service was ook veel uit. Door al onze eigen fouten kwamen we op een nog grotere achterstand, totdat we ze gewoon niet meer konden inhalen. We verloren de set met 10-25.

set 2:
Na de vorige set wisten we dat we alleen zouden winnen als we zo weinig mogelijk eigen fouten maakten. Het begin van deze set verliep weer stroef en daardoor kwamen we weer op achterstand. Daarna kwamen we op gang. We maakten ballen ook af en speelden beter dan in de eerste set. Het was helaas niet goed genoeg en we verloren de set met 17-25.

set 3:
We wilden heel graag een set winnen, maar we wisten dat dit heel erg moeilijk zou zijn en we echt alles moesten geven. Dit wilden we ook heel graag doen, alleen lukte dat gewoon niet. We speelden ongeveer hetzelfde als in de 2e set. We vochten er dus wel voor, maar we maakten nog steeds teveel fouten. We verloren de set met 16-25.

set 4:
Nadat we de vorige 3 sets hadden verloren, was ons enthousiasme enorm gedaald. We wisten dat we deze set alleen konden winnen als we een voorstand hadden. Door een goede service lukte dit ook en stond het 8-2 voor ons. Toen het andere team de service had, kwamen ze wel weer terug. We speelden deze set een stuk beter dan de andere 3. We speelden ook veel slimmer. Jammer genoeg net niet goed genoeg, maar we kwamen wel in de buurt. We verloren de set met 22-25.

We hadden de wedstrijd met 4-0 verloren. We vonden het heel jammer, maar we speelden niet echt op ons best. We hebben ons best gedaan en het is helaas niet gelukt. Volgende keer gaat het wel lukken.

Meisjes B2

Ga terug