MB2: VC Patrick MB2 - S'62 MB1

We hadden zaterdag 15 december onze laatste wedstrijd van dit seizoen. We moesten tegen het team S'62 MB1. Tegen dit team hadden we ook onze 1e wedstrijd, toen wonnen we met 3-1. Dat we 3e in de competitie zouden worden was al duidelijk, maar dat betekende niet dat we niet graag wilden winnen.

Set 1:
We begonnen wel goed. Toen zwakten we een beetje af. Onze opslag was minder aan het worden en we maakten wat meer eigen fouten dan in het begin. Daarna wisten we ons weer te herpakken en toen wonnen we deze set met 25-19.

Set 2:
Nieuwe set, nieuw begin. We begonnen zoals de 1e set weer goed. We stonden met 7-0 voor, maar toen begon het andere team terug te komen. Het ging weer wat minder aan onze kant, maar door tactisch te spelen wisten we weer heel snel terug te komen. We wonnen uiteindelijk met 25-17.

Set 3:
Zij begonnen met de opslag. We kwamen met 3-0 achter, maar kwamen toen goed in actie. Het ging een beetje nek aan nek, maar toch wonnen we met een groter verschil dan de voorgaande sets. Namelijk met 25-13.

Set 4:
We hadden nu sowieso gewonnen, maar dat betekende niet dat we de laatste set wilden verliezen. We begonnen met de opslag en die ging ook erg goed. We deden het goed en maakten weinig fouten. Deze set hebben we daarom ook gewonnen met 25-13.

We vonden het jammer dat het de laatste wedstrijd van het seizoen was, maar we waren ook blij dat we het seizoen afgesloten hadden met een overwinning van 4-0. We gingen allemaal met een grote glimlach naar huis.

Meisjes B2

Ga terug