MB2: VC Patrick MB2 - VC Mestreech MB1

Op 9 februari speelden we tegen VC Mestreech MB1. We hadden nog niet tegen dit team gespeeld, dus we waren benieuwd naar onze tegenstander. 

set 1:
Na de 2e bal raakte een meisje bij het andere team geblesseerd. Ze hadden maar zes spelers, dus moesten ze het nu met zijn vijven doen. We hadden deze set een hele goede service en speelden ook goed samen. Eigenlijk liep het hele spelletje wel. Halverwege de set was het andere team weer met zijn zessen, alleen hadden we op dat moment al een voorsprong van 12-1. We maakten hier en daar wat eigen fouten, maar ons spel was sterk. Daardoor wonnen we de set met 25-12.

set 2:
Na de vorige set wisten we dat een goede service heel belangrijk was. Zo konden we veel punten maken. Deze set liep de service minder dan in de vorige. Ook maakten we wat meer eigen fouten. Wel bleven we enthousiast en hadden we een aantal goede aanvallen. Het andere team liep in, maar het was niet goed genoeg om ons te verslaan. We wonnen deze set met 25-20.

set 3:
Bij de derde set gaat het bij ons meestal fout. Dit wisten we natuurlijk en we wilden het ook voorkomen! Met dit in gedachten gingen we het veld in. Deze set liep weer heel goed. Hier en daar wel wat opslagfouten, maar die maakten we weer goed met een goede aanval. We hadden veel enthousiasme en waren ook echt gebrand om deze set te winnen. Door het goede spel lukten dit ook. We wonnen deze set met 25-10.

set 4:
Het stond nu 3-0 voor ons. We moesten deze set winnen, want we wilden heel graag 5 punten hebben. Deze set ging op het begin een beetje lala. Weer redelijk veel service fouten en ook wat verwarring in de opstelling. Toch bleven we rustig en hadden we een goede pass. Het andere team maakte ook wat fouten, die weer in ons voordeel waren. We bleven tot de laatste puntjes goed in het spel. Dat lukt niet altijd. We wonnen de set met 25-17.

We hebben deze wedstrijd met 4-0 gewonnen! Het was niet altijd even spannend, maar toch bleven we goed in het spel. We gaan steeds meer vooruit!!

Meisjes B2

Ga terug