MB2: VC Weert MB2 - VC Patrick MB2

Op 13 oktober hadden we een wedstrijd tegen PrismaWorx VC Weert MB 2. Tot nu toe hebben we alle wedstrijden gewonnen. Dit willen we natuurlijk volhouden en we hadden dan ook erg veel zin in de wedstrijd. We hebben van vorige week geleerd dat we andere teams niet moesten onderschatten. Dit wilden we deze wedstrijd dan ook niet doen.

set 1:
Het begin van de eerste set liep goed. We hadden een aantal keer een goede opslag en stonden al snel 10-2 voor. Toen sloeg het spel om. Het andere team had de serve en maakte daar een aantal punten mee. Vanaf dat moment wisten we dat we alleen zouden kunnen winnen als we zo min mogelijk eigen fouten maakten. De eerste set had pieken en dalen. Op sommige moment speelden we heel goed, dan verzwakten we weer een beetje. Toch bleven we ons best doen en we wonnen de set met 25-22.

set 2:
Na de eerste set wisten we hoe we deze wedstrijd konden winnen. We moesten zo min mogelijk eigen fouten maken en geconcentreerd blijven. Zo begonnen we de set ook. Het liep heel goed en we hadden al snel een voorsprong. Hier een daar nog wel een service-fout of een pass die net niet helemaal goed ging, maar over het algemeen speelden we goed. We speelden al een stuk beter als in de eerste set. Daardoor wonnen we deze set ook met 25-12.

set 3:
Deze set was een hele belangrijke set. We stonden 2-0 voor, dus als we deze set zouden winnen dan hadden we de wedstrijd praktisch gezien al gewonnen. Zou het andere team winnen dan kon er nog van alles gebeuren. Dit wilden we natuurlijk niet laten gebeuren en we gingen ervoor. Net zoals in set 1 ging het in het begin weer heel goed. We maakten een aantal punten en stonden voor. Toen ging hebt weer iets minder en maakte het andere team weer punten. Het ging deze set dus gelijk op. Daardoor was het een spannende set. Toen we bijna bij de 20 punten waren, maakten wij weer een aantal punten. We gaven niet op en vochten voor elk puntje. We wonnen de set met 25-20.

set 4:
Het stond al 3-0 voor ons, maar dat laatste punt wilden we natuurlijk ook hebben. Deze set ging weer een stuk beter dan de vorige. We waren heel enthousiast en het spel liep goed. We hadden al snel een grote voorsprong gecreëerd. De laatste set wonnen we met 25-12.

Joepie, we hebben 4-0 gewonnen!! We waren heel erg blij met deze overwinning. Het was een wedstrijd met pieken en dalen, maar toch is het ons gelukt.

Meisjes B2

Ga terug