MC1: ADC MC1-VC Patrick MC1

Op 13 januari 2018 hadden we onze eerste wedstrijd van het jaar. We hadden er allemaal veel zin in. We moesten tegen hetzelfde team als tijdens de kampioenswedstrijd. Na een goede warming-up begon de 1e set.

Set 1:
Wij begonnen met de opslag. We hadden er veel zin in en waren heel enthousiast.Deze set ging heel erg goed. De opslag liep goed en de rest vanzelf ook. In het begin stonden we met 0-5 achter, maar daarna haalden we ze weer in naar 9-6. Het was een leuke set en we wonnen met 25-13.

Set 2:
Na de 1e set wisten we dat we dit konden winnen. We begonnen weer enthousiast en energiek. Alles ging wel weer goed, alleen hadden we een paar opslagfouten. Op het laatste was het andere team bezig met een inhaalrace. We wonnen op het nippertje met 26-24.

Set 3:
Als we deze set zouden winnen, hadden we de wedstrijd praktisch al gewonnen. We begonnen goed en hadden al snel een voorsprong. Toen werd het minder. We waren minder enthousiast en maakten meer fouten. Het andere team haalde ons in en we verloren met 21-25.

Set 4:
We baalden van de vorige set en gingen weer alles geven. Het begon weer heel goed. We speelden goed en waren weer enthousiast. Op het einde ging er steeds meer fout bij ons en bij het andere team ging steeds meer goed. We moesten alles geven, maar het lukte niet. We verloren met 25-22.

Set 5:
Nu baalden we nog meer van de laatste 2 sets. We wisten dat, als we deze set zouden willen winnen, we vanaf het begin alles moesten geven. Het lukte niet zo goed. We hadden al snel een achterstand van 0-5 en omdat de set maar tot 15 ging, stonden we een beetje verslagen in het veld. Deze set lukte het gewoon niet meer en we verloren met 4-15.

We hadden 3-2 verloren en we baalden enorm. We hadden wel goed gespeeld, het was gewoon jammer.

Noa

Ga terug