MC1: ADC MC1 - VC Patrick MC1

Op 11 november hadden we een wedstrijd tegen ADC MC 1. We begonnen met een goede warming-up. We wisten dat dit een goed team was en we echt heel hard zouden moeten werken.

Set 1:
De eerste set kwamen we een beetje langzaam van start. De opslag ging niet heel goed. De aanval ging wel goed. Daar hebben we ook punten mee gemaakt. Het andere team was net wat beter en we verloren met 13-25.

Set 2:
De 2e set ging al beter dan de 1e. De opslag was nog niet heel goed, maar de pass en aanval ging al een stuk beter. We beseften ook dat we nog harder zouden moeten werken om te winnen. Toch verloren we met 19-25.

Set 3:
We begonnen met de 3e set. We hadden nog een kans om te winnen, maar dan moesten we wel alles geven. De opslag ging deze set heel goed en we gingen er 110% voor. We wonnen met 25-23.

Set 4:
Als we deze set zouden winnen, hadden we nog een kans om de wedstrijd te winnen. We begonnen heel enthousiast en we speelden echt goed. Een goede opslag, goede aanval en de sfeer was ook leuk. We wonnen met 25-18.

Set 5:
Het was nu 2-2. De 5e set is maar tot 15 punten. Het ging minder dan de vorige sets. We maakten weer een aantal fouten met de opslag. Het was heel spannend, maar we verloren met 10-15. Al met al was het een leuke en spannende wedstrijd!

Noa

Ga terug