MC1: Revoc/VCB MC1 - VC Patrick MC1

Zaterdag hadden we onze laatste wedstrijd in de Hoofdklasse Meisjes C. Het afgelopen 1,5 seizoen waren we 2 keer gepromoveerd waardoor we de deze helft in deze mooie klasse hebben gespeeld. Mijns inziens hebben we het goed gedaan, erg veel geleerd, maar wel gezien dat dit niveau wat veel is voor ons. Totaal geen schande, want er zijn maar weinig teams die Hoofdklasse spelen. Een mooie les eventueel voor volgend seizoen.

We hadden afgesproken om er een leuke wedstrijd van te maken aangezien dit de laatste zou zijn voor dit seizoen. De 1e set begonnen we, ondanks de afwezigheid van Noa en Elle, ook best wel goed. Echter zag je alweer waar ons probleem deze competitiehelft ligt en dat is de pass. Er waren een aantal meiden bij Revoc die echt een goede service hadden en daar hebben we het de hele competitiehelft al erg moeilijk mee. Ondanks dat speelden we redelijk goed en werd de stand 25-15.

De 2e set was eigenlijk hetzelfde verhaal. Het ging redelijk over en weer, maar de pass bracht ons weer erg veel tegenpunten. Ook deze set eindigde in 25-15.

In de 3e set ging ook de inzet en het enthousiasme (op een enkele speler na die wel bleef vechten) er een beetje uit. Misschien wel verklaarbaar gezien de resultaten van de afgelopen maanden, maar willen we vooruit blijven gaan, zal ook dit beter moeten worden! Ondanks tegenslag tóch blijven doorzetten!! In de 3e set maakten we zelfs een puntje meer en werd het 25-16.

De 4e set was eigenlijk héél erg slecht en die verloren we dan ook kansloos met 25-5. Jammer dat ons Hoofdklasse avontuur zo eindigt.

Tenslotte: Bedankt aan alle ouders die er ook nu weer altijd in grote getale bij waren. Bedankt voor het rijden en de support. En op naar het volgend seizoen.

Ga terug