MC1: Tupos MC1 - VC Patrick MC1

Op 24 maart hadden we een wedstrijd tegen Tupos MC1. Na de wedstrijd van donderdag wilden we bij deze wedstrijd wel wat sets winnen.

set 1:
De 1e set speelden we het beste van alle 4. Er was een goede opslag en er werd goed gesmasht! De punten liepen dan ook gelijk op en het was een hele spannende set. Jammer genoeg verloren we net met 23-25.

set 2:
We wisten dat we kans maakten om hier in deze wedstrijd een set te winnen. Jammer genoeg lukte het deze set niet… Er ging van alles mis en de tegenpartij was ook nog eens beter gaan spelen. We verloren de set met 25-9.

set 3:
We waren allemaal een beetje teleurgesteld over de 2e set. Nog steeds wilden we een set winnen en dus gingen we er weer voor. Deze set zat het ook niet echt mee, we maakten veel te veel fouten bij de opslag. Mede daardoor verloren we de set met 7-25.

set 4:
We waren aangekomen bij de laatste set. Nu wilden we toch wel graag een puntje halen, dus gingen we er helemaal voor! De opslag ging al beter en ons spel ook, maar de tegenstander was gewoon beter dan ons. We bleven ervoor vechten tot het laatste puntje. We verloren de set met 15-25.

Zoals je dus net hebt gelezen, was het niet een hele goede wedstrijd qua spel. Wel hebben we deze wedstrijd veel geleerd!!

Noa

Ga terug