MC1: VC Patrick MC1 - ADC MC1

Op 17 maart hadden we een thuiswedstrijd tegen ADC MC1. De vorige keer toen we tegen hen moesten, hadden we jammer genoeg met 3-2 verloren. We wilden daarom ook deze wedstrijd winnen!

set 1:
Het andere team begon met de opslag. Het ging eigenlijk meteen al heel goed. De punten gingen op en neer, eerst wij dan zij weer enzovoorts. We speelden heel goed, alleen maakten we wel een aantal serves fouten. Dankzij ons goede spel en door ons enthousiasme hebben we de 1e set met 26-24 gewonnen.

set 2:
We wisten dat we dit konden winnen en begonnen enthousiast en vol plezier aan de 2e set. De serve ging goed en het spelen over het algemeen ook. Het andere team had ook een paar goede aanvallen, maar toch wisten we de 2e set met 25-20 te winnen.

set 3:
We waren aangekomen bij de 3de set. We waren nog vrolijker, maar bij deze set ging alles een beetje mis. De serve ging wat minder en we speelden wat minder, daardoor ging ons enthousiasme ook omlaag. Toch bleven we doorzetten, maar jammer genoeg verloren we met 20-25.

set 4:
We wilden deze set winnen, zodat er geen 5de set zou komen. We begonnen goed en stonden al snel een aantal punten voor. Jammer genoeg bleef dat niet zo. We bleven wel doorzetten en waren enthousiast, maar het geluk werkte niet mee. We verloren met 18-25.

set 5:
We zouden en moesten deze set winnen. We wilden niet dat het zoals de vorige keer zou gaan. We zetten ons voor 110% in en kregen een voorsprong. Eerst was de voorsprong klein, maar langzaam werd hij steeds groter. Toen kwamen we op het moment dat het 14-10 voor ons was. We waren heel zenuwachtig. We hadden de opslag, het andere team speelde de bal en hij ging aan onze kant uit. We waren super blij dat we de wedstrijd hadden gewonnen!!

Al met al was het een hele leuke en spannende wedstrijd!

Noa

Ga terug