MC1: VC Patrick MC1 - ADC MC2

Op 2 december hadden we een wedstrijd tegen ADC MC2. De vorige keer dat we tegen hen moesten, hadden we 3-1 gewonnen. We wilden natuurlijk nu weer winnen. Het was een hele spannende wedstrijd met pieken en dalen.

Set 1:
De 1e set speelden we niet heel goed. Alles ging wel een beetje mis en we maakten veel eigen fouten. Op het laatste maakten we toch nog een paar punten. We verloren de set met 18-25.

Set 2:
We wisten dat als we zouden willen winnen deze set veel beter moest gaan. We moesten alles geven en er vol voor gaan. We begonnen goed, hier en daar wel weer een aantal foutjes. We speelden een stuk beter dan set 1 en wonnen met 25-23.

Set 3:
We waren bij de 3e set aangekomen. Deze set was heel spannend. Het begon zoals in de 1e set, veel fouten en slechte ballen. Op een gegeven moment stond het 14-24 voor het andere team. Het kon nog, maar dan moesten we ons echt concentreren en 110% geven. Het ging heel goed, we kwamen steeds dichterbij. Jammer genoeg wonnen we net niet. We verloren de set met 23-25.

Set 4:
We moesten deze set winnen en dan hadden we nog een kans om de wedstrijd te winnen. We begonnen goed te spelen. En stonden meteen een paar punten voor. We wonnen met 25-20.

Set 5:
Dit was de alles beslissende set. Wij hadden de opslag dus wij waren in het voordeel. Deze set was super spannend. We gingen qua punten gelijk met elkaar op. Dan haalden wij weer een punt, dan het andere team weer. We waren de 15 punten al voorbij. Uiteindelijk wonnen we net met 19-17.

Al met al was het dus een spannende wedstrijd met goede en slechte momenten.

Noa

Ga terug