MC1: VC Patrick MC1 - Revoc/VCB MC1

Op donderdag 22 maart hadden we een wedstrijd tegen Revoc MC1. We hadden erg veel zin in de wedstrijd en waren ook benieuwd naar de tegenstander.

set 1:
We begonnen de wedstrijd heel goed, we waren geconcentreerd en hadden een goed spel. Naarmate de set vorderde werd dat steeds een beetje minder. Hier en daar wat fouten bij de opslag en een aantal set-ups die niet helemaal goed kwamen. Daardoor haalde het andere team ons in en verloren we de set met 18-25.

set 2:
We wisten nu dat we geen fouten mochten maken, want anders zouden we de wedstrijd niet kunnen winnen. Jammer genoeg voor ons had het andere team doorgekregen waar onze gaten zaten en daar speelden ze veel op. Ze hadden ook wel een beetje geluk. Ons spel was nog niet helemaal top en we verloren weer 18-25.

set 3:
We wisten dat, als we nog zouden willen winnen, we deze set moesten hebben. In het begin liep het weer goed. Het ging tegen elkaar op. Tot op een gegeven moment het andere team een goede serveerder had. Het andere team maakte een paar punten en daar werden we een ook wat minder enthousiast van. We verloren de set met 16-25.

set 4
We wilden deze set heel graag winnen, zodat we tenminste nog 1 punt zouden hebben. Het begon weer goed en we stonden zelfs voor. Toch werkte het allemaal niet echt mee. Hoewel we ons er echt voor inzette ging er toch een heleboel mis… We verloren de set met 14-25.

Deze wedstrijd zaten we er dus allemaal niet echt in en dat was jammer. Volgende keer gaan we zeker een aantal punten pakken!

Noa

Ga terug