MC1: VC Patrick MC1 - Tupos MC1

Op zaterdag 7 april hebben we een wedstrijd tegen Tupos MC1 gespeeld. De vorige keer hadden we van hen verloren en dus wilden we deze wedstrijd toch graag 1 set winnen.

set 1:
De eerste set ging met pieken en dalen. Op sommige momenten speelden we heel goed. Andere momenten gingen weer minder. Het andere team stond 6-15 voor en toen waren wij aan de beurt met de opslag. Deze opslag ging zo goed dat we weer bij kwamen en dat het uiteindelijk weer 17-18 stond. Jammer genoeg had het andere team daarna heel veel geluk. Zij hadden toen ook een super goede opslag en de eindstand werd 18-25.

set 2:
We wisten dat we het konden en gingen er ook voor. Het ging een beetje gelijk op aan het begin, alleen pakte het andere team net weer de puntjes. We speelden over het algemeen heel goed. Het andere team had een paar goede serveerders erbij, die een aantal punten achter elkaar maakten. We verloren de set met 17-25.

set 3:
De derde set ging een stuk minder goed dan de andere twee. Het lukte allemaal niet zo bij ons. En bij het andere team juist wel. De pass ging niet goed en de opslag ook niet echt. We verloren de set dus met 9-25.

set 4:
We wilden echt graag een set winnen, omdat we wisten dat we het konden! We begonnen weer gelijk op, maar toen haalden ze ons weer in. Ze hadden een best wel moeilijk serve en daarmee scoorden ze een aantal punten. Deze set liep ook niet zo goed. We waren ook niet enthousiast genoeg. We verloren deze set dan ook met 9-25.

Bij deze wedstrijd ging het met pieken en dalen. De 1e en 2e set liepen heel goed en de laatste 2 wat minder.

Noa

Ga terug