MC1: VC Patrick MC1 - VC Landgraaf MC1

Vandaag hadden we een thuiswedstrijd tegen VC landgraaf. We hadden veel zin in de wedstrijd. We begonnen met een goede warming-up. De tegenstander had de opslag.

Set 1:

Deze set moesten we er even inkomen. We maakten redelijk veel service-fouten. De pass kon beter, maar de aanval ging wel heel goed. Het was een spannende set.  We wonnen met 25-20.

Set 2:

We wisten dat deze set de opslag beter moest. De opslag ging beter dan de vorige set, maar hij kon nog beter. Deze set was het heel spannend. Dan hadden wij een punt, dan het andere team. Het ging een beetje op en neer. Na een time-Out gaven we alles en we wonnen met 25-22.

Set 3:

We waren aangekomen bij de 3e set. We wisten dat als we met 4-0 wilden winnen we geconcentreerd moesten blijven en er 100% voor gaan. De service ging heel goed deze set. Net zoals de aanval. We werden een stuk geconcentreerder en enthousiaster. We wonnen met 25-12.

Set 4:

We waren aangekomen bij de 4e en laatste set. Als we deze set zouden winnen, zouden we weer met 4-0 winnen. We gingen het veld op en begonnen goed te spelen. Alles ging deze set goed. We wonnen met 25-12.

We waren zo blij dat we alweer 4-0 hadden gewonnen en sprongen blij in het rond.

Al met al was het dus een hele leuke wedstrijd!

Noa

Ga terug