MC1: VC Patrick MC1 - VC Weert MC1

Zaterdag 3 maart hadden we een wedstrijd tegen PrismaWorx VC Weert MC 1. Vorige week moesten we ook tegen dit team. Als je dit verslag hebt gelezen, had je gezien dat het niet zo goed ging.

set 1:
Het andere team begon met de serve. Ze hadden een aantal goede serveerders in hun team. We speelden deze set veel beter dan de vorige wedstrijd. Alleen wilde het geluk en de puntjes niet echt meedoen. We verloren de set met 6-25.

set 2:
We hadden door dat zij wat minder waren dan vorige week en wij wat beter. Het was mogelijk om een set te winnen. We begonnen heel goed. De punten kregen we eigenlijk om en om. Eerst wij dan zij weer. Toen had een meisje bij hen de opslag en die was gewoon super goed. Mede daardoor verloren we de set met 18-25.

set 3:
Dankzij de vorige set waren we enthousiaster en hadden ook meer hoop om iets te winnen. Jammer genoeg ging deze set wat minder goed dan de vorige. Bij hen ging de opslag weer heel goed en wij maakten meer eigen fouten. We verloren deze set met 11-25.

set 4:
We hadden toch nog een klein beetje hoop dat we deze set zouden kunnen winnen. We begonnen goed en het ging weer gelijk op. Toen begon het andere team steeds meer punten te halen en ze liepen te ver op ons voor. We hadden jammer genoeg niet echt kans meer. We verloren deze set met 14-25.

We verloren de wedstrijd dus weer met 4-0. Maar het ging al een stuk beter dan vorige keer en we vonden het dus ook minder erg!

Noa

Ga terug