MC1: VC Weert MC1 - VC Patrick MC

Op 24 februari hadden we een wedstrijd tegen PrismaWorx VC Weert MC1. Dat team staat bovenaan dus we wisten dat, als we al een kans wilden hebben, we echt alles moesten geven.

Set 1:
Wij begonnen met de serve. Het liep allemaal niet zo lekker en we maakten redelijk veel eigen fouten. Het andere team had een goede serve en goede verdediging. We zaten er gewoon niet goed in en we verloren met 9-25.

Set 2:
We wisten nu wat we konden verwachten en als we een kans wilden maken, we echt geen eigen fouten mochten maken. Het andere team had weer een hele goede serve en bij ons ging het weer mis… we verloren de set met 25-9.

Set 3:
We waren ons enthousiasme een beetje verloren en dachten dat het toch niks ging worden. Deze set ging nog slechter (hoe het mogelijk was wisten we niet). We zaten er echt een beetje doorheen en het andere team had goed door waar ons gat zat. We verloren met 4-25.

Set 4:
We hadden al zo’n gevoel dat dit niks zou worden, toch gingen we er voor. In het begin liep het weer slecht. Het was op een gegeven moment 15-5. Toen kregen we een soort van boost. De serve ging veel beter en we speelden veel enthousiaster en dus ook beter. We verloren de set wel met 25-16.

Al met al was het niet zo’n goede wedstrijd… maar ik weet zeker dat het de volgende keer wel gaat lukken!

Noa

Ga terug