Oefenwedstrijd MB2

Op dinsdag 4 september hadden we een (oefen)wedstrijd tegen VC Heerlen. Dit was onze eerste wedstrijd na de vakantie. We hebben allemaal heel erg zin om weer wedstrijden te gaan spelen!

set 1:
De 1e set is altijd een beetje in het spel komen; hoe speelt het andere team? Welke spelers hebben een moeilijke opslag? Naarmate de set vorderde kwamen we ook steeds meer in het spel. Eerst hadden we nog wat moeite met de opslag, maar na de eerste 10 punten ging dat ook goed. Soms was er wel nog een beetje verwarring in het veld. Doordat we goed speelden wonnen we de set met 25-19.

set 2:
Nadat we de 1e set hadden gewonnen, wisten we dat we de wedstrijd konden winnen. In het begin van de set speelden we heel goed. Er werd goed aangevallen en ook de opslag ging goed. We hadden er ook veel zin in. De laatste helft van de set gingen we wat minder spelen. We waren minder geconcentreerd. Toch gingen we door met goed spelen en wonnen we de set met 25-21.

set 3:
Set 2 ging iets minder dan set 1, dus we wilden nu weer knallen. Jammer genoeg ging dit niet heel goed. Alles ging wel mis. De opslag was niet heel goed, het smashen werd ook wat minder. Daardoor werd het enthousiasme ook wat minder. We stonden 6-18 achter, toen onze coach een time-out vroeg. Na deze time-out hebben we ons voor 200% ingezet. We hadden achter elkaar een paar goede opslagen en we werden ook steeds enthousiaster. Na een tijdje stonden we weer bijna gelijk met het andere team; 18-20. We wilden nu echt graag deze set winnen. We speelden goed, maar het was net niet goed genoeg. We verloren de set met 25-27. Dat was natuurlijk jammer, maar we waren wel weer goed bijgekomen!

set 4:
We hadden niet heel veel tijd meer, dus deze set ging maar tot de 15 punten. Na de vorige set moesten we deze winnen. Alles verliep heel goed. De opslag, het spel en de smash ging heel goed. We waren ook geconcentreerd. We wonnen de set met 15-3
We hebben een hele leuke eerste wedstrijd gehad! We hebben veel ervan geleerd en hadden het erg naar ons zin. We zijn helemaal klaar voor de competitie!

Meisjes B2

Ga terug