CMV: Wedstrijdverslag CMV N4 en N5

Op zondag 18 maart hadden we cmv thuiswedstrijden van niveau 4 en 5. Het was weer een druk bezette zondagochtend in sporthal in de Bandert. Er werd heel sportief en plezierig volleybalspel getoond.

Niveau 4 had afgelopen zondag dus ook weer thuiswedstrijden. De eerste wedstrijd tegen VC Hero N4 3 werden beide sets gewonnen. 

Helaas waren we in de eerste set van de tweede wedstrijd vergeten dat de bal OVER het net moest... Die hebben we dan ook niet gewonnen, maar de tweede set wél. Al met al 6 punten verdiend op zondag-morgen!
We staan nu nog steeds 3e van de 10 teams!

Voor meer foto's van ons CMV N4 team, klik op onderstaande foto.

Ook het team van Niveau 5 ging er goed tegenaan: beide wedstrijden gewonnen en dus 8 puntjes verdiend! Er werd heel goed geserveerd, hiermee zijn er vele puntjes gescoord. Maar ook het 3 keer samenspelen, waar in dit niveau extra punten verdiend kunnen worden, ging heel erg goed! De meiden waren heel alert. Er werd goed los geroepen en ze gingen voor de bal. Op dit moment staat dit team op de eerste plaats. Met nog 3 wedstrijden te gaan en dus nog 12 punten te verdelen kan het nog spannend worden. Maar de kans is er dat dit team wederom kampioen wordt……

Kortom een leuke en sportieve volleybalochtend!

Voor meer foto's van ons CMV N5 team, klik op onderstaande foto.

Ga terug