CMV N4 en N5 op 24-09-2017

Nadat onze niveau 4 en 5 teams vorige week zaterdag wat oefenwedstrijdjes gespeeld hadden in Herten was het op zondag 24 september dan eindelijk zover. De eerste officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen voor onze nieuwe cmv 4 en 5 teams.

Voor niveau 4 was het helemaal spannend, want dit is hun eerste echte officiële wedstrijd op dit niveau. Dit team heeft alleen nog maar een toernooitje gespeeld op niveau 2. Helaas hadden we een afmelding van een tegenstander dus er was maar 1 wedstrijd deze ochtend. Met goede moed begonnen de 5 meiden aan de wedstrijd en deze verliep voorspoedig. Met een stand van 31-17 wonnen ze de eerste set! Knap gedaan! Maar in de tweede set keerde het tij en sloeg de vermoeidheid en concentratieverlies een beetje toe. Accretos won hierdoor de tweede set met 23-20. Uitslag wedstrijd 2-2. Een mooi begin van de competitie. Hierna speelden beide teams nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar, een goede oefening voor de volgende wedstrijden!

Niveau 5 speelde ook hun eerste wedstrijden op dit niveau. Vorig seizoen zijn ze in de tweede helft kampioen geworden met niveau 4 en nu weer een stapje hoger. Met 3 keer goed samen spelen kun je op dit niveau extra punten verdienen.

De eerste wedstrijd tegen Revoc ging erg goed. Er werd goed geserveerd en redelijk goed 3 keer samen gespeeld. Deze wedstrijd wonnen we gemakkelijk met 39-18 en 34-19. De volgende wedstrijd ging tussen Revoc en Stravoc. Het team van Stravoc was een geheel jongensteam en de jongens speelden een zeer imponerende wedstrijd. Ze speelden heel goed samen en hadden veel ballen.

Na een goede peptalk van de coach en voorbereiding van ons team op een sterke tegenstander begonnen we aan de wedstrijd tegen Stravoc. In de eerste set begonnen we met een goede voorsprong, maar door het goede samenspel van de tegenstander scoorden zij met 3 keer samenspel een aantal punten waardoor we helaas met 28-39 deze set verloren. Ons team had heel goed gespeeld en ook punten gescoord met 3 keer samen spelen, maar net niet genoeg. De tweede set was iedereen super alert en goed gemotiveerd. Ons team had een goede servicedruk: ik heb ze niet geteld, maar er werden toch een aantal aces na elkaar geserveerd! En er werd heel goed 3 keer gespeeld en dus gescoord. Iedereen had een superinzet! Dit leverde een spannende eindstrijd op en een overwinning van deze set voor ons team: 34-31!!! Iedereen was supertrots!

Er was weer veel volleybal plezier deze ochtend. Op naar de volgende wedstrijden!

Ga terug