Nieuws

Beste leden en ouders van leden van VC Patrick,

Een tijdje geleden stuurden we jullie een persoonlijk kaartje.

We lieten toen weten dat de volleybal time out wel erg lang duurt.

Gelukkig hebben we nu goed nieuws!!

Beste leden,

Wij, nee eigenlijk jullie, mogen een cadeautje weggeven.
Hoe leuk is het om in deze bizarre tijd iemand te verrassen met een leuke en spannende activiteit?

Hoe gaat het met jullie?
Wat jammer dat we nog steeds niet mogen trainen, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we allemaal gezond blijven!

Kerst 2020 is anders dan anders……

Deze week kregen alle leden van VC Patrick een lekkere chocolade letter en een gedichtje.

Graag willen we jullie weer op de hoogte brengen van het reilen en zeilen binnen onze volleybalclub.

Het bestuur vindt het heel erg jammer dat alle wedstrijden zijn geannuleerd en dat al onze leden vanaf 18 jaar nog steeds niet kunnen trainen. Volleybal is een teamsport en we kunnen ons voorstellen dat jullie je team missen. Wij missen iedereen ook !

 Om die reden hebben wij besloten om de seniorleden (wederom) te compenseren voor de niet getrainde maanden. Halverwege november zal onze penningmeester de eerste helft contributie gaan innen. Het omvat dan de maanden september 2020 t/m januari 2021.

Onze jeugdleden betalen het normale contributie-tarief. 

Onze leden vanaf 18 jaar betalen slechts 2 maanden contributie.

De overige maanden zullen dus NIET in rekening worden gebracht.

Met betrekking tot de Corona-maatregelen staat de gezondheid en veiligheid van onze trainers en onze leden steeds voorop ! We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid en van daaruit specifiek de aanbevelingen van de NeVoBo. Kijk voor uitgebreide info op de site :https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/11/05/faq-indoor-volleybal-geupdatet

Voor de zekerheid nog even de specifieke zaken mbt trainingen :

 * Belangrijkste regel is en blijft : heb je klachten ? BLIJF THUIS! Dit geldt uiteraard ook voor onze trainers. We proberen dan voor vervanging te zorgen ; het kan echter voorkomen dat we, ondanks onze inspanning, de training moeten afzeggen. Onze excuses hiervoor!
* Mocht éen van onze leden positief worden getest dan zouden wij het fijn vinden om hiervan op de hoogte te worden    gebracht. Dit kan via de trainer(s). Wij kunnen dan samen bekijken of we deze informatie moeten delen met andere teamleden.
* Trainers en leden vanaf 13 jaar dragen bij binnenkomst en bij het verlaten van de sporthal een mondkapje.
* Ontsmet je handen en onderarmen voorafgaande aan de training met het daarvoor aanwezige materiaal. Doe dit ook bij het verlaten van de hal.
* Kleedkamers en douches zijn gesloten.
* De accommodatie is NIET toegankelijk voor bezoekers.

Sinds deze week is de regel "buiten met 2 personen" toegevoegd aan de maatregelen :

Let dus op dat je niet met méér dan 2 personen van en naar de training gaat !
Deze regel geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

We hopen nog steeds dat ons sportseizoen in de tweede helft weer gewoon doorgang kan vinden !

We blijven positief en hopen van ganser harte ergens in het voorjaar van 2021 samen een feestje te kunnen vieren voor ons 60 jarig bestaan.

Namens de TC en het bestuur, wensen we jullie alle goeds !

BLIJF SPORTIEF EN GEZOND !

Stem tijdens de Rabobank Clubsupport actie op VC Patrick

Hopelijk hebben jullie allemaal, ondanks Corona, genoten van een fijne vakantie en hebben jullie weer een heleboel energie opgedaan voor een nieuw volleybalseizoen ! Wij hebben er in elk geval zin in !!

Op 4 juli 2020 vond de Grote Online Corona Pubquiz van VC Patrick plaats. Maar liefst 8 teams speelden mee om de Slimste Vogel 2020 te bemachtigen. Onze quizmasters Ronald en Andrea van Wegberg hebben een fantastische quiz gemaakt met vragen over allerlei onderwerpen. Lastige volleybalvragen ontbraken natuurlijk ook niet...

Naast de 'gewone' vragen, waren er ook opdrachten die telkens afgesloten werden met foto's. Dit leverde bijzondere taferelen op! Nieuwsgierig naar deze foto's, klik hier maar eens...

Na een hele avond peentjes zweten om de juiste antwoorden te bedenken en de opdrachten tot een goed einde te brengen, was het wachten op de uitslag.... De winnaars van de Grote Online Corona Pubquiz mogen zich de Slimste Vogels van 2020 noemen!

 

Donderdag 9 juli was de laatste trainingsavond van het seizoen 2019-2020. Door de situatie met het Corona virus heeft ieder team hier zelf een invulling aan gegeven. Helaas gingen het volleybalkamp en de eindactiviteit niet door. Normaal bedanken we dan onze vrijwilligers en wordt er iemand extra in het zonnetje gezet door het uitreiken van Het Broertje, ons symbool voor de vrijwilliger van het seizoen....

Gefeliciteerd Sophie, veel plezier met deze volleybal!

Helaas gaat het volleybalkamp dit jaar niet door in verband met het coronavirus.

... met buitentrainingen...

Bij deze een update over de trainingen van VC Patrick.

Doe mee met de Volleybal challenges van onze CMV-trainers!

De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Dus ook voor VC Patrick geldt dat er definitief geen inhaalwedstrijden worden gespeeld.

Na nader overleg gisteravond hebben wij, bestuur en technische commissie, besloten om aan het advies van Nevobo gehoor te geven. Daarom zullen vanaf heden, in elk geval tot en met 31 maart, geen trainingen plaatsvinden voor al onze teams.

Maandag 17 februari was het weer zover, de ouders en of andere familie mochten laten zien dat ze ook een balletje kunnen slaan. Jong en oud waren geweldig verkleed voor de carnaval en de stemming zat er al snel in.

De nieuwe prins carnaval van de Aester in Echt is Bjorn Roemen, zoon van Gerda die volleybald bij de Sprinkhanen.

Op 9 januari was de eerste training van de sprinkhanen in 2020.

Op maandag 2 december brachten 2 (volleybal) Pieten een bezoek aan de training van onze CMV leden!

Op Donderdag 19 december 2019 organiseert VC Patrick het 19e Oliebollentoernooi, dat wordt gespeeld tussen 18:30 u. en 23.00 u. in sporthal in de Bandert te Echt.

SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart.

Dit seizoen neemt VC Patrick afscheid van twee van haar trouwe leden, namelijk Sophie en Gonnij. Aangezien Gonnij en Sophie zo lang lid zijn geweest van onze vereniging, zijn ze tijdens de bedankactiviteit extra in het zonnetje gezet.

Ook dit jaar zijn de vrijwilligers die onze vereniging draaiende houden in het zonnetje gezet!

Op donderdag 9 mei zijn onze kampioenen van dit seizoen gehuldigd.

De uitslagen van het Paaseitoernooi VC Patrick 2019.

Carnaval is al weer voorbij en dat betekent dat de Paashaas onderweg is. Op Witte Donderdag 18 april 2019 organiseert VC Patrick het 19e Paaseierentoernooi, dat wordt gespeeld tussen 18:30 u. en 23.00 u. in sporthal in de Bandert te Echt.

Woensdag 20-2-2019 was het zo ver. De nieuwe wedstrijdkleding van v.c. Patrick werd tijdens een feestelijke avond onthult. Diverse sponsors hebben dit mogelijk gemaakt.

Jaarlijks organiseren we een felicitatiekaarten actie om extra geld voor onze vereniging in te zamelen. Hoe de actie dit jaar is verlopen, lees je hier.

Donderdag 28-2-2019 was het weer zo ver. Onze jaarlijkse carnavalsavond.

Op 10 januari 2019 hebben Gonny en Sophie afscheid genomen van het recreantenteam de Sprinkhanen van VC Patrick.

Op 27 december was er weer een geslaagd toernooi met internationale bezetting.

Zaterdag 15 december was de huldiging van ons kampioens team MB1. Ze speelden deze avond de laatste wedstrijd maar waren 1 week eerder al kampioen geworden.

Maandag 3 december is er een leuke en gezellige sinterklaasavond georganiseerd voor de cmv jeugd van VC Patrick.

Op Donderdag 27 december 2018 organiseert VC Patrick het 18e Olietoernooitoernooi, dat wordt gespeeld tussen 18:30 u. en 23.00 u. in sporthal in de Bandert te Echt.

Rond half 8 verzamelden zich rond de 85 personen van VC Patrick in de Steengoed Arena in Maaseik om naar de volleybalwedstrijd VC Greenyard Maaseik tegen Lindemans Aalst  te gaan kijken. Als club mochten we deze volleybalwedstrijd gratis bezoeken en het was een hele gezellige, sportieve clubactiviteit.

Wist je dat VC Patrick samen met nog ruim 6.000 andere verenigingen meedoet aan SponsorKliks? We ontvangen er gratis geld mee, lees hieronder hoe simpel het is. Bovendien maak je nu kans op 1 jaar 100% uitkering als je bij de aanmelding de promotie code KO-4919 invult.

Aanstaande zaterdag spelen ‘onze’ jongens, die bij het Regioteam Midden Limburg zijn aangesloten, een competitiewedstrijd in In De Bandert in Echt.

Om gezonde voeding te promoten heeft de NeVoBo afgelopen seizoen tijdens de wedstrijden volleybowls verkocht gevuld met een heerlijke salade of fruit.

Dit jaar een afsluitactiviteit met een speciaal tintje...

Op maandag 14 mei zijn de meisjes van CMV N5 gehuldigd in verband met hun kampioenschap. De meiden zijn flink in het zonnetje gezet....

Draagt u onze vereniging een warm hart toe? Stem dan op VC Patrick tijdens de Rabobank Clubkascampagne.

 

Op 29 maart 2018 werd ons jaarlijkse Paaseitoernooi gespeeld. Het was weer een succes! Ben je nieuwsgierig naar de uitslagen van dit toernooi? Bekijk dan de rest van dit artikel.

Een bedankje voor de scheidsrechters die ervoor zorgen dat de CMV teams hun wedstrijden kunnen spelen.

Voor CMV N5 was er op 10 maart een teamuitje georganiseerd. Uiteraard kun je hier op de site zien en lezen hoe gezellig dit was.

Wil je meedoen met ons jaarlijkse Paaseitoernooi? Alle benodigde informatie kun je hier lezen.

Dit jaar een ledenvergadering in een iets andere vorm...

Lees hier hoe het makkelijker wordt om VC Patrick via sponsorkliks te sponsoren.

De jaarlijkse carnavalstraining had een internationaal tintje....

Op 5 januari 2018 heeft MC1 de medailles ontvangen voor hun kampioenschap.

Dames 2 is door een nieuwe sponsor, Coffee Fresh, in het nieuw gestoken.

Dat Zwarte Pieten ook goed zijn in Volleyballen, hebben ze ook dit jaar weer laten zien. Tijdens de training van de CMV verrasten twee Zwarte Pieten onze CMV jeugd. Van dit bezoek zijn een verslag en een heleboel foto's gemaakt.

VC Patrick heeft er sinds 26 oktober een erelid bij. Dat dit een grote verrassing was voor Chris en dat hij dit erelidmaatschap o zo verdiend heeft, kun je in dit artikel lezen.

Waar is het JA1 team op teambuilding geweest en wat hebben ze gedaan?

In de week van 28 augustus zit de vakantie er op en beginnen de trainingen weer. De nieuwe teamindeling en de voorlopige trainingstijden vinden jullie op onze site.